ubistvo
Foto: Shutterstock/Shutterstock

 Poslednjih nedelja u Iraku je zabeleženo više slučajeva ovakvih jezivih ubistava.

Šokantan incident otkrila je Iračka organizacija za ženska prava za podršku ženama i porodici, koja je ispričala okolnosti koje su dovele do ubistva deteta.

Кako je detaljno objavio Sumeria Njuz, otac je oduzeo život devojčici nakon što je njen video podeljen na TikTok-u, zbog čega se proširio po provinciji Divanija u južnom Iraku.

Žena za koju se veruje da je majka deteta otkrila je detalje užasnog nasilja u porodici.

Otac je navodno tukao, a zatim zadavio devojčicu. Uprkos pokušajima majke da odbrani ćerku, otac je nastavio sa zlostavljanjem.

Majka je tvrdila da je očev motiv za ubistvo strah da će devojčica odrasti i potencijalno "osramotiti porodicu". Izvor blizak porodici javio je da je otac "prebio svoju ćerku, razbio joj lobanju, polomio zube i šest rebara".

U odvojenom nedavnom slučaju, otac iz Iraka ubio je svoju devetogodišnju ćerku nakon što je njen video postao viralan na TikTok-u.

Ovi gnusni zločini, nažalost, nisu izolovani slučajevi u zemlji. Samo prošle nedelje u Bagdadu je prijavljen još jedan stravičan zločin, gde je žena mučila i ubila dete.

Dete je brutalno mučila njegova maćeha, što je dovelo do njegove smrti u Al Кhatibu, okrugu u gradu Al Šula u Bagdadu.

Slike izmučenog deteta proširile su se društvenim mrežama, izazivajući veliki gnev u Iraku. Iračka ženska mreža, pozivajući se na bezbednosni izvor, saopštila je da žena umešana u zločin nije patila ni od kakve psihičke ili mentalne bolesti. Žena je naknadno uhapšena i sada se vodi istražni i sudski postupak.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading