Nenad Marković
Foto: Printscreen/Facebook MUP

- Tokom kobne noći je bio pijan i drogiran pa je tokom ispitivanja u policiji tvrdio da se ničega ne seća. Policajcima je ispričao da se ne seća ni motiva ni ubistva inspektora Markovića - rekao je izvor iz istrage.

Inspektori, međutim, nisu poverovali u njegovu priču.

- Teško da je to istina jer je nakon ubistva pobegao i odbacio oružje. Sve će to biti provereno u narednom periodu - kaže izvor iz istrage.

Sumnja se da ipak postoji neka pozadina ubistva.

- Za sada postoje informacije da se ne radi o nekoj kafanskoj ili pijanskoj tuči. Ima tu još posla i mnoge stvari treba da se provere. Takođe se utvrđuje i da li je Marković ubijen zbog svog posla - kaže izvor iz istrage.

Kokanović je osumnjičen da je u nedelju uveče, podsetimo, ubio Markovića sa dva hica ispred noćnog kluba "Džil" u centru Bijeljine. Marković u nedelju bio dežurni. Radio je drugu smenu i pre zločina je zajedno sa kolegom bio na jednom uviđaju u Bijeljini.

Kokanović, koji je inače sin Zorana Kokanovića, poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, doša je tog dana iz Brčkog u Bijeljinu jer je navodno dovezao suprugu da se porodi.

- Marković je po završetku posla otišao na piće u "Džil" i tu ga je dovezao kolega. Sedio je za šankom nekih pola sata. U međuvremenu je došao Kokanović sa društvom. Nisu se dugo zadržali. U klubu su bili svega pet minuta i za to vreme Kokanović i Marković nisu imali nikakav sukob, ni verbalni, a ni fizički - rekao je izvor iz policije.

Kokanović je prvi izašao iz kluba, a u trenutku dok je Marković izlazio zapucao je ka njemu. Pucao mu je u prsa i Marković je zadobio ustrelnu i prostrelnu ranu grudnog koša od kojih je preminuo.

(Srpska info)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading