ubistvo
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Tereza Henson osuđena je danas na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva svog supruga Pola (54).

Ona je tri dana nakon Božića svog supruga ubola nožem u srce, a zatim je neometano nastavila da secka luk i priprema večeru.

Tereza je zatim potpuno smireno nastavila da istim nožem sprema večeru, dok je njen muž ležao na podu.

Ona je danas osuđena na doživotnu kaznu zatvora, ali ima mogućnost da rtaži uslovni otpust nakon devet godina.

Njen sin Rajan smatra da se radi o nesrećnom slučaju i dodaje da ne može da veruje da je njegova majka sposobna za tako nešto.

"Kao porodica smo dosta vremena provodili zajedno, najčešće u domu mojih roditelja. Izgubili smo naš kamen temeljac i ljude koji su uvek bili uz nas", rekao je Rajan.

Sudija je tokom izricanja presude rekao da se ne radi o namernom ubistvu. On je takođe dodao da je Pol pre ubistva provocirao Terezu, kao i da mu to nije bio prvi put.

"Prihvatam da nikada nećete moći da oprostite sebi zbog onog što ste uradili. Živećete sa krivicom do kraja života", dodao je sudija.

Tereza je ranije tokom suđenja ispričala da su se pre tragedije Pol i ona posvađali.

Pol je Terezu napao zbog čaja, a u trenutku dok su se svađali njoj je nož bio u rukama. Shvatila sam da sam ga ubola nožem tek kada je pas počeo da laje.

"Tada sam se okrenula i videla krv po podu", ispričala je ona.

Tereza je zatim pozvala hitnu pomoć i rekla im da je u napadu besa muža ubola nožem.

Ona je na suđenju ispričala da ju je muž godinama mentalno i verbalno zlostavljao.

BONUS VIDEO 

 

@dosije.192 Selimira Tripkovića je ubila njegova supruga da bi se dokopala njegovog stana 🫢 Dušanka je bila ubeđena da će uspeti da obmane inspektore. Dobrovoljno je pristala na ispitivanje na poligrafu, ali je pala na ključnim pitanjima. #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #beograd ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading