Saobraćajna nesreća
Foto: Printscreen/FOTO: PRINTSCREEN/DAILYMAIL.CO.UK

Kako je može videti na snimku, "lamborgini" je pokušavao da prođe pored belog kampera koji je vozio ispred njega dok se kolona šarenih sportskih automobila juče kretala putem u Južnoj Sardiniji.

Nekoliko sekundi kasnije, crveni "ferari" iza njega pokušava da prestigne u isto vreme, uzrokujući da se "lamborgini" zakuca u kamper, koji se zatim prevrnuo.

"Ferari" se prevrnuo na drugu stranu puta, gde se zapalio, pri čemu je par iz Švajcarske koji je bio u automobilu izgoreo. Nastradali su iz Švajcarske.

Saobraćajna nesreća

FOTO: PRINTSCREEN/DAILYMAIL.CO.UK

 

Par koji je putovao u kamperu, povređen je i prebačen u bolnicu.

- Ležali smo na našim sedištima. Na trenutak smo ćutali u neverici. Onda sam pogledao svoju ženu u oči i pitao je da li je dobro. Klimnula je glavom - rekao je Lorenco M, koji je bio u kamperu. Par je ispuzao između sedišta i uspeo da pobegne iz vozila.

- Kada smo izašli, mislili smo da smo u paklu - dodao je. "Ferari" je bio u plamenu i sa svih mesta nesreće čuli su se vrisci, prenosi Bild.

Par u "lamborginiju" takođe je povređen i hospitalizovan.

Vlasti su zaplenile ostatke tri vozila dok se istraga nastavlja, a prema pisanju italijanskih medija, svi putnici u luksuznim automobilima učestvovali su na događaju Sardinia Superkar Eksperiens, gde se, tokom šest dana, učesnici sevoze preko ostrva u "ferarijima" i "lamborginijima", posećuju vidikovce i noće u skupim hotelima.

BONUS VIDEO

@alo_portal Beograđani sa decom pale sveće za ubijene Srbe #alo #alodnevnenovine #hram #beograd #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading