hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Porodici Darena B. rečeno je da nije reagovao nakon što je 26. septembra šest sati spavao u noćnom klubu. Ali porodici je takođe rečeno da je 31-godišnjak pronađen ispred noćnog kluba i da u njegovoj umrlici piše da ima modrice na licu.

Darenova porodica rekla je novinskoj agenciji PA da je bio na odmoru pred početak poslovnog projekta u Vijetnamu.

Margaret M., Darenova majka, rekla je: „Imao je turističkog vodiča i turistički vodič ga je odveo da popije piće, a onda je u 20.30 rekao Darenu „moraš da se vratiš u hotel i istuširaš se, umoran si".

- Onda smo čuli priču da se Daren vratio da upozna nekoga, mladu devojku ili šta već. Bilo je različitih priča. Ne znamo u šta da verujemo. Dobili smo još jednu priču koja kaže da je ležao u baru šest sati spavajući. Policija mi je rekla da su ga zatekli ispred lokala i da je bio bez svesti. Da su ga pronašle dve osobe, pozvali hitnu pomoć i tada su pokupili Darena - rekla je nesrećna majka.

On je prebačen u bolnicu i po dolasku je proglašen mrtvim, dodala je njegova majka.

Margaret je za medije rekla: „Bio je najbolji sin kojeg ste ikada mogli tražiti. Bio je tako pun ljubavi. Ništa nije bilo teško za njega. Bio je briljantan sa svima. Bio je srećan momak. Bio je pun radosti. Bio je zabavan. Bio je dobar sin... Posetio je toliko zemalja da je to neverovatno. Računali smo pre nego što je otišao da je bio u 44 zemlje. Bio je svuda. Voleo je ono što je radio. Živeo je svoj san, ali ga nije dovršio. Hteo je da se skrasi i ima decu. Govorio je o takvim stvarima. Radovao se svojoj budućnosti".

Daren B. je poslao svoju fotografiju u baru sa svojim turističkim vodičem svojoj porodici samo nekoliko sati pre smrti. Njegova nećaka Džordan G. (19) rekla je da je Daren pronađen "prekriven modricama i da je imao otok na licu".

Rekla je: „Mi bukvalno ništa ne znamo... Sve što znamo je da su oni nešto prikrivali jer su nam ispričane četiri različite priče. Jedna od priča je bila da je spavao šest sati na sofi u noćnom klubu i da je hrkao. Onda su ga proverili u 5 sati ujutru i nije disao.Rekli su da je bio u klubu, mrtav, a onda su rekli da su ga sami pronašli onesvešćenog ispred noćnog kluba. Ništa od toga se ne uklapa. To je kao sumnjivo ubistvo. Nešto nije u redu."

Darenovi brat i sestra preuzeli su na sebe da saznaju šta mu se dogodilo i trenutno su na putu za Vijetnam, piše britanski "San".

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading