pretučena radnica jablanica
Foto: Alo/Društvene mreže

On je pretukao zaposlenicu Enisu Klepo. Naime, optužnicom se Amir Džafić tereti da je dana 01. avgusta 2023. godine oko 21.30 u holu hotela “Jablanica” u Jablanici, gde se nalazi recepcija i gde je kao recepcionarka radila oštećena E. K., nakon kraće verbalne prepirke oštećene sa direktorkom hotela I. Dž., inače suprugom optuženog, oko isplate plate, davanja otkaza i drugih problema na poslu, na poziv I. Dž. na recepciju pristupio optuženi Amir Džafić, te odmah krenuo ka oštećenoj terajući je iz objekta, pa ju rukama uhvatio za majicu u predelu grudi, gurajući je prema prostoriji u kojoj se nalazi bazen i udarajući oštećenu šakom u predelu glave, lica i očiju, u čemu ga je pokušala sprečiti zaposlenica hotela S. N., ali nije uspela, jer je i nju optuženi odgurnuo, te dalje nastavio fizičkom snagom udarati i gurati oštećenu u pravcu hodnika ka bazenu, zatvorivši vrata od hodnika i dalje nastavljajući je udarati, galameći na nju, upućujući joj pogrdne reči i govoreći joj kako joj neće platiti, nakon čega je oštećena sela na stepenice, a potom i napustila prostorije hotela, te se uputila u Dom zdravlja “Jablanica”, a zatim i u SKB Mostar gde je i hospitalizovana i gde su joj konstatovane teške telesne povrede u vidu otoka i krvnog podliva gornjeg i donjeg kapka oba oka, krvarenje ispod konjuktive levog oka i prelom leve očne šupljine bez pomaka.

Opštinski sud u Konjicu zakazao je ročište radi izjašnjenja o krivici optuženog Amira Džafića za dan 27. oktobar 2023. godine.

Po odluci Glavnog tužioca ovaj predmet je imao prioritet u radu Tužilaštva i Tužilaštvo je u saradnji sa PU Konjic bez odlaganja provelo sve planirane istražne mere i radnje u cilju utvrđivanja i dokazivanja činjenica u navedenom slučaju, pa su tako saslušani svedoci, ispitan osumnjičeni, prikupljena medicinska i druga dokumentacija, provedeno medicinsko veštačenje, kao i veštačenje DVD – video zapisa snimaka sa lica mesta u Agenciji za forenzička ispitivanja i veštačenja u Istočnom Sarajevu.

BONUS VIDEO

@alo_portal Poslednji oproštaj od stradalog Stefana Nedeljkovića. Danas je organizovan je špalir kroz Kraljevo ka Vrnjačkoj Banji, kroz koji je prošla povorka sa telom. #alo #alodnevnenovine #stefannedeljkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading