Mark Zakerberg
Foto: Printscreen/Instagram

Milijarder i suosnivač Mete Mark Zakerberg zabrinuo je svoje fanove novom objavom na Instagramu, na kojoj ima dve modrice na licu.

Suosnivač Mete i jedan od najbogatijih ljudi na svetu otkrio je i da je povreda nastala sasvim slučajno, dok je trenirao džiu džicu.

- Sparing je malo izmakao kontroli. Možda treba da prepravim svoj avatar - napisao je pored uplakanog emodžija koji se smeje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

 

Inače, Zakerberg godinama trenira džiu džicu. Početkom maja se takmičio na turniru na kojem je prošao prilično dobro, osvojivši dve zlatne i jednu srebrnu medalju, iako je prema pisanju američkih medija u jednom trenutku izgubio svest.

Podsećamo, Zakeberg je nedavno pokrneuo novu aplikaciju Threads u avgustu, koja dosta podseća na nekadašnji Tviter, koji sada nosi ime X, u vlasništvu Ilona Maska.

Ovaj potez doveo je do pravog mini rata dva milijardera, a Zakebergova aplikacija beleži veliku popularnost među populacijom.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Beograđani sa decom pale sveće za ubijene Srbe #alo #alodnevnenovine #hram #beograd #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading