Kalifornija
Foto: Alo/Printscreen

Suraj - prodavac koji je odbio da otkrije svoje prezime iz straha da će ponovo biti meta - vidi se na video-snimku kako se tuče sa Kendal Barton pre nego što je polio Surajevu glavu tečnošću za upaljač 22. septembra.

Na snimku se vidi još jedan radnik kako juri u pomoć Suraju sa bejzbol palicom nekoliko sekundi pre nego što plamen proguta glavu službenika nakon što je Barton zapalio tečnost u žaru sukoba.

„Pokušao sam da mu pokrijem ruku, ali ne znam. ne sećam se. Upravo je zapalio vatru na mene, znate“, rekao je Suraj.

"Upravo sam odjurio u toalet i samo sam poprskao lice vodom."

Suraj - koji je radio u prodavnici poslednjih pet godina - rekao je da se on i drugi radnici u prodavnici Bai Area redovno bave krađama, ali da se nikada nije dogodilo ništa ovakvog razmera.

Saradnici su upozorili službenika na početku njegove smene da je Barton bio u radnji više puta tog dana da bi ukrao tečnost za upaljač.

„Upravo mi je poprskao lice tečnošću za upaljač, a ja sam se tog trenutka toliko uplašio“, rekao je Suraj za magazin.

Suraj je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena po licu, vratu, grudima i ramenu.

Službenik je hospitalizovan u Memorijalnoj bolnici Svetog Franciska u San Francisku od užasnog napada i rekao je da je incident pogodio ne samo njega, već i njegovu porodicu.

"To je strašno", rekao je Suraj za izlaz iz svog bolničkog kreveta.

„Znate, ja sam još uvek u traumi, ja, moja porodica“, rekao je Suraj iz svog bolničkog kreveta.

Biće mu potrebno nekoliko operacija zbog opekotina.

„Kada očistimo ranu, to je više od 10“, rekao je službenik o bolu koji doživljava nakon napada.

Appian Food and Likuor prodavnica je oko 20 milja jugozapadno od centra San Franciska.

„Pre svega, želeo bih da kažem da niko ne mora da prolazi kroz ovakvu situaciju, a male prodavnice bi trebalo da imaju više obezbeđenja ili tako nešto“, rekao je Surja izdanju.

„Radno mesto bi trebalo da bude bezbednije.”

Surajeva supruga, Sabina, pokrenula je GoFundMe stranicu kako bi pomogla u prikupljanju novca za fizičku i mentalnu negu svog muža dok on kreće na put ka oporavku.

„Ranama od opekotina potrebno je vreme da se zaleče i oporave, a mi smo preplavljeni mentalnom traumom i pritiskom medicinskih procedura“, napisala je Sabina na sajtu za prikupljanje sredstava.

Barton (38) je uhapšen nakon potpunog zanemarivanja ljudskih života, saopštila je kancelarija šerifa okruga Kontra Kosta.

Vlastima poznat kao beskućnik u oblasti El Sobrante, Barton se suočava sa optužbama uključujući napad smrtonosnim oružjem, bateriju, paljevinu i pljačku.

BONUS VIDEO

@alo_portal Beograđani sa decom pale sveće za ubijene Srbe #alo #alodnevnenovine #hram #beograd #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading