ANJA SVE OTKRILA JAVNOSTI "Imam 35 godina i nevina sam, nikada se nisam poljubila sa momkom"
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Žena iz Velike Britanije priznala je da nikada nije bila na sastanku. Ova 35-godišnja devica se nada da će prevladati svoju društvenu anksioznost i upoznati pravog partnera pošto je veći deo svog odraslog života provela sama. Za sebe kaže da je "ostavljena na polici".

Anja Pančal je gledala kako se njeni prijatelji zaljubljuju i udaju, ali se oseća kao da živi u njihovoj senci i nada se da će moći da izađe van svoje zone komfora i doživi prvi poljubac.

Priznajući da joj je zastrašujuće da razgovara sa muškarcima, Anja Pančal kaže da joj se "stomak prevrne" pri pomisli da se sretne i razgovara sa suprotnim polom, ali zna da treba da promeni svoje načine kako bi pronašla partnera. Ova 35-godišnjakinja i dalje živi kod kuće sa roditeljima, ali je odlučna da preokrene svoj ljubavni život.

- Nikada nisam imala samopouzdanja ni da razgovaram sa muškarcem, a kamoli da izađem na sastanak, ne bih znala šta da kažem, svi moji prijatelji su u braku sa decom, i osećam se kao da živim u njihovoj senci. Nikada nisam imao romantičan poljubac koji prikazuju u filmovima, čudan je osećaj biti još uvek nevin u mojim godinama. Moji roditelji su u braku 40 godina i samo žele da me vidi srećnu ali sa pravom osobom - rekla je.

- Želim vezu sa nekim, nešto više od fizičkog kontakta, ali da bi to ostvarila, moraš da izlaziš i pomisao da razgovaram sa muškarcem me uznemiruje. Plašim se da ću doživeti određene godine, i žalim što nisam pokušla da pronađem nikoga, ali radije bih provela subotu uveče kod kuće nego napolju pijući."

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading