kipar
Foto: Shutterstock/Foto: Sabina Berezina/ Shutterstock

Dvojicu muškaraca, 34 i 39 godina, očevici su zapazili na licu mesta i jutros su za njima raspisane poternice. Njihovi branioci su se usprotivili njihovom pritvoru uz obrazloženje da dokazi protiv njih nisu adekvatni. Nakon dugog procesa, sud je odbio njihovu žalbu, piše Telegraf.

Prema izvorima philenews-a, prenosi In-cyprus, u subotu nešto pre tri sata ujutru, 29-godišnji Srbin, stalni stanovnik Kipra, u alkoholisanom stanju je, prema svedočenju policije, napustio pab posle svađe sa devojkom.

Dok se žrtva kretala duž obale, 39-godišnji osumnjičeni mu je prišao i snažno ga gurnuo u grudi, bacivši ga na trotoar. Srbin je pokušao da ustane, ali ga je 39-godišnjak još jednom gurnuo na zemlju.

Prema izjavama očevidaca, druge prisutne osobe odvele su drugog osumnjičenog sa lica mesta. Nekoliko trenutaka kasnije, prema izveštajima, 34-godišnji osumnjičeni je počeo da udara 29-godišnjaka dok je bio na trotoaru.

Srbin je na kraju uspeo da ustane i pokušao da pobegne trčeći kroz parking. Tada je ušao u traku i udario ga je automobil kojim je upravljao 29-godišnji kiparski Grk.

Isti izvori kažu da je 34-godišnjak prijavio incident u policijskoj stanici Jermasogija, tvrdeći da ga je žrtva napala i da su se njih dvojica sukobili.

Svađa je snimljena nadzornom kamerom iz obližnje ustanove. Ovaj 34-godišnjak je negirao bilo kakvu umešanost, a drugi osumnjičeni je priznao da je gurnuo žrtvu na zemlju.

Obdukcija će sutra utvrditi tačan uzrok smrti. Vozač vozila je uhapšen zbog slučaja izazivanja smrti iz nehata, jer je vozio u alkoholisanom stanju. On je pismeno optužen i pušten.

BONUS VIDEO

@alo_portal Poslednji oproštaj od stradalog Stefana Nedeljkovića. Danas je organizovan je špalir kroz Kraljevo ka Vrnjačkoj Banji, kroz koji je prošla povorka sa telom. #alo #alodnevnenovine #stefannedeljkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading