policija
Foto: Printscreen//x/ crimewith bobby

Kako se navodi, dve osobe su ubodene nožem, a treći je pretučen u tom obračunu.

U 23.30 hitna pomoć dovezla je tri teže povređena lica u tuči. Odmah po prijemu je identifikovano da dvoje imaju teže povrede zadobijene hladnim oružjem.

Jedan pacijent je imao povrede u predelu trbuha, dve ubodne rane, te je hitno operisan. Drugi pacijent je imao ubodne rane u predelu trbuha i grudnog koša. Takođe hitno operisan, dok je treći pacijent imao povrede glave, lica, kostiju lica i oka, prenose mediji.

Sva tri pacijenta smeštena su na jedinici intezivne nege u Bolnici Sveti Vračevi i svi su životno ugroženi, rekao je za BN TV Milan Todorivić, Načelnik Odeljenja za hirurške grane.

Do sukoba je došlo u petak oko 23.30 časova, posle čega su oni vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu, te su dvojica operisana iste noći a treći narednog jutra.

Iz Policijske uprave Bijeljina je rečeno je da im je prijavljena tuča tri lica, te da je o svemu obavešten dežurni tužilac.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Selimira Tripkovića je ubila njegova supruga da bi se dokopala njegovog stana 🫢 Dušanka je bila ubeđena da će uspeti da obmane inspektore. Dobrovoljno je pristala na ispitivanje na poligrafu, ali je pala na ključnim pitanjima. #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #beograd ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading