ljubavnica
Foto: Shutterstock

 Neimenovana žena izazvala je pometnju na mreži nakon što je podelila svoju priču i rekla kako je reagovala kada je saznala da joj je suprug bio neveran.

 Žena tvrdi da je njen muž od 12 godina imao aferu sa blagajnicom na pola radnog vremena iz njihovog lokalnog supermarketa i da je pronašla dodatni dokaz o vezi u njihovim bankovnim izvodima jer je trošio mnogo novca na drugu ženu. Nakon što je prikupila osuđujuće dokaze, ona se suočila sa svojim partnerom i dala mu dve opcije i striktan rok u kojem treba da se odluči.

"Otvoreni brak ili razvod“, jasna je bila ona.

Uz ovaj ultimatum, rekla je da će postojati neka pravila i granice na koja će morati da pristane, bez obzira na to koji je izbor napravio, iz poštovanja prema njoj i njihovoj deci.

„Postavila sam sve granice i uslove:

1. On ne može da troši novac sa našeg zajedničkog računa, može da troši novac.

2.Nikada ne smemo da ih dovodimo u kuću

3. Bez članova porodice ili prijatelja

4. Uvek moramo koristiti zaštitu i redovno raditi preglede spolno prenosivih bolesti

5. Reći ćemo jedni drugima o datumima i kada idemo, sa kim smo.Ne moramo da delimo slike naših partnera

6. Ako napravi dete ili ja zatrudnim sa drugim ili ćemo abortirati ili dete stavljamo na usvajanje


Preko 6.000 ljudi komentarisalo je ovu objavu, a žena je otkrila šta se dogodilo. Kako on nije odabrao nijednu opciju, ona je saopštila da želi razvod.

"Rekla sam mu da spakuje stvari i izađe. On je preklinjao i preklinjao. Ja sam stajala čvrsto. Kontaktirala sam svog advokata. Već sam imala spremne papire za razvod, ali mu nisam uručila jer sam mu dala opciju. Uskoro, naša porodica će znati.", napisala je. 

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading