Britani Zamora
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Britani Zamora (30), bivša nastavnica iz Feniksa u Arizoni, koja je spavala sa trinaestogodišnjim učenikom, osuđena je na 20 godina zatvorske kazne nakon što je priznala krivicu.

Naime, učenikovi roditelji prijavili su direktoru škole da su pronašli prepisku između nastavnice i sina koja dokazuju da su njih dvoje više puta imali polni odnos.

Nastavnica je u tom momentu imala 28 godina a zlostavljala je učenika od 13. Čak je na sudu ona njega okarakterisala kao "opsednutog".

U prepisci je nađeno da mu je slala svoje golišave fotografije i njega je pitala da li on želi njoj da pošalje fotografije svojih genitalija.

Uprkos tome, službenici tvrde da ova ozloglašena nastavnica napastvuje i zatvorenike i kad ima priliku da im pruža svoje seksualne usluge.

Zamora je završila iza rešetaka nakon što je priznala krivicu za seksualni odnos s maloletnim učenikom, zlostavljanje deteta. Slala je gole fotografije svojoj žrtvi. Zatim sa njim opštila u učionici i zamolila drugog učenika da bude stražar. Drugi učenik je navodno policiji ispričao da je svedočio seksualnim činima između Zamore i žrtve te da je i njemu odvratna učiteljica slala svoje gole fotografije.

Nakon školske priredbe, navodno se dogodio još jedan seksualni čin - čak je dodirivala dete dok su učenici gledali video u učionici.

Zamora je naposletku uhapšena nakon što su užasnuti roditelji žrtve otkrili da ga je obasipala porukama se*sualne prirode.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading