Lina Vukelić
Foto: Alo/Foto; Printscreen/Tiktok

Nastup osmogodišnje Line Vukelić u slovenačkom muzičkom šou "Slovenija imala talenat" podelila je tamošnju javnost onda kada je devojčica za ovu priliku izabrala pesmu srpske folkerka Vere Matović.

 

Iako lepog glasa, ova osmogodišnja devojčica je najpre svojim odabirom pesme privukla veliku pažnju žirija, ali i javnosti. Za ovu priliku Lina je otpevala dobro poznatu numeru "Miki Milane", zbog čega su joj jedni čestitali na odabiru, dok je druge ipak njen izbor razljutio.

Devojčica se pojavila obučena onako kako dolikuje deci njenog uzrasta- u roze haljinici, s punđama na glavi. Ipak, zbog njenih godina, članovi žirija su bili prilično šokirani kada su saznali kojom pesmom ova malena devojčica želi da im se predstavi. Zato su, kada im je saopštila da će pevati pesmu "Miki Milane" iznenađeni prasnuli u smeh, a sa njima i publika.

Kada su je pozdravili aplauzom i omogućili da pesmu izvede, osmogodišnjakinja je na oduševljenje mnogih imala spremnu i koreografiju.

Da je izbor ove numere bio pun pogodak govori i činjenica da je Lina na kraju dobila četiri "da" i prošla u naredni krug takmičenja, a njen nastup postao je viralan na mrežama.

"Ovo nije Srbija"

Međutim za razliku od onih koji su je uživo gledali i slušali, neke osobe na internetu nisu bile oduševljene njenim nastupom. U komentarima ispod videa na TikToku, gde je snimak i postao viralan mogli su se pročitati negativni komentari - jer je izabrala pesmu srpske pevačice za slovenački muzički šou.

"Brate, kad smo mi bili mali slušali smo normalnu muziku, kako je uspela da izabere ovo", "Brukaš se, ovo nije Srbija nego Slovenija", pisali su neki ispod videa.

Ipak, drugi su je branili, objašnjavajući da im je dosta pesama na engleskom jeziku i da je mnogo bolje kada razumeju ono što mališani pevaju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading