Žena nasmejana pozirala policiji
Foto: Printscreen/Foto: Prescott Police Department

Žena iz Arizone navodno je vozila dva sata u pokušaju da spasi svoj brak, ali je završila tako što je upucala svog muža (80) nakon što je insistirao na razvodu, rekla je policija.

Kristina Paskvaleto (62) smeškala se na policijskoj fotografiji sa modricama ispod oka nakon što je uhapšena zbog pokušaja ubistva starijeg supruga Džona. On je policiji rekao da je morao da se brani od nje.

Kristina je 20. septembra navodno vozila dva sata od njihove kuće u Gilbertu do drugog doma u Preskotu, gde je boravio njen suprug nakon što je promenio brave.

Ona je kasnije rekla policajcima da ne želi da se razvede i počela da se svađa sa svojim suprugom nakon što mu se suprotstavila u spavaćoj sobi, rekla je policija.

"Kada joj je rekao da i dalje želi da se razvede i da se nije predomislio, izvadila je pištolj i upucala ga dok je i dalje bio u krevetu", saopštila je policija.

Dodali su da je Džon uspeo da je obori i da joj je ispao pištolj iz ruke, nakon čega je pokušao da pobegne iz kuće.

"Tada je Džon udario osumnjičenu rukama i laktovima da bi pobeao", rekla je policija o borbi u kojoj je njegova supruga ostala u modricama.

Na kraju je Džon uspeo da pobegne do kuće komšije i pozove pomoć.

Džon je zadobio prostrelnu ranu na zglobu i kasnije je prebačen u bolnicu u oblasti Feniksa sa povredama koje nisu opasne po život.

Istraga je otkrila da su bili usred razvoda i da su razdvojeni nekoliko meseci.

Suprug je rekao policiji da je njegova žena ukrala čekove i da je prošle nedelje falsifikovala ček na 10.000 dolara i unovčila ga.

Kristina se nalazi u pritvoru i optužena je za pokušaj ubistva.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading