tunel
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen RTCG

Kako je ranije rečeno Danu, identifikovana je Podgoričanka K. B.

Naime, istraga utvđuje da li je ona “zloupotrebila položaj jedne ženske osobe koja radi u Višem sudu”.

Pored toga, insprektori proveravaju i sumnju da li veze sa ovim krivičnim delom ima neko od pripadnika klana iz Tuzi. Do te sumnje su došli nakon što je ustanovljeno da je K. B. u intimnoj vezi sa licem koje je u evidenciji policije označeno kao visokopozicionirani član pomenute kriminalne grupe.

Ove radnje za sada ne dovode se direktno u vezu ni sa jednim klanom, već se proverava osnov sumnje da li  je neki pojedinac iz kriminalne grupe povezan sa ovim slučajem.

Ta bezbednosno interesantna osoba, sa kojom je K. B. u intimnom odnosu, nalazi se u istražnom zatvoru zbog osnova sumnje da je počinio krivična dela vezana za drogu.

Za sada, protiv ovih lica nema krivične prijave i istraga je i dalje u toku. Policija provjerava svaku sumnju i operativna saznanja. Tek treba da se utvrdi dokle je njen kontakt išao i da li je eventualno došlo do osnova sumnje da je izvršeno neko krivično delo.

Podsećamo, za kopanje tunela i probijanje zida depoa Višeg suda osumnjičeni su za sad Veljko Marković (32), njegov stric Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32) iz Loznice.

(Dan)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading