lisice
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Na snimku kamere sa tela jednog od policajaca, jasno je zabeleženo kako se policijski službenici suočavaju sa izazovom iznenadnog napada osa dok su pokušavali da privedu osumnjičenog za krađu automobila.

Incident se dogodio u Sijetlu, a čini se da je do napada osa došlo tokom borbe u grmlju između policajaca i osumnjičenog. Grupi policijskih službenika koji su pokušavali da privedu osumnjičenog nije bilo lako, jer su ose počele da ih napadaju i ujedaju tokom akcije.

Policajci su zadobili višestruke ubode osa tokom borbe sa osumnjičenim, što je stvorilo dodatnu komplikaciju u već stresnoj situaciji. Nakon što su se borili kako bi savladali osumnjičenog i obuzdali ose, policijski službenici su uspeli da ga privedu.

Osumnjičeni muškarac, koji je takođe pretrpeo ubode osa tokom sukoba, prvo je prebačen u bolnicu radi lečenja. Nakon što su mu pružene potrebne medicinske intervencije, otpušten je iz bolnice i prebačen u zatvor okruga King gde je nastavljen postupak protiv njega u vezi sa krađom automobila.

Ovaj neobičan incident pokazuje da se čak i u rutinskim situacijama mogu dogoditi neočekivani izazovi koji dodatno otežavaju posao policajcima. U ovom slučaju, napad ose dodao je neobičan i neplaniran element tokom hapšenja, što je dodatno otežalo situaciju za sve prisutne.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading