hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Policajka iz Eseksa posetila je adresu i intervjuisala njihovu ćerku Virdžiniju Mekalou, koja je sada optužena za ubistvo svojih roditelja pre pet godina, nakon što je navela da je napadnuta.

G. Mekalou (75), bivši predavač na Čelmsford koledžu, i njegova supruga, 74, poslednji put su viđeni živi u avgustu 2018.

Virdžinija Mekalou (35) uhapšena je nakon što su tela njenih roditelja pronađena u spavaćoj sobi na poslednjem spratu trospratne kuće na kraju terase u kojoj su živeli u Čelmsfordu u Eseksu.

Ona se u ponedeljak pojavila na sudu u Čelmsfordu optužena za dve tačke ubistva i određen joj je pritvor.

Policija je ranije došla na njenu kućnu adresu 18. avgusta nakon što je navela da je napadnuta u njenoj bašti.

Podrazumeva se da je službenica intervjuisala gospođu Mekalou u dnevnoj sobi na prvom spratu - nesvesna leševa koji se nalaze u kući.

U tom trenutku nije bilo naznaka da je bilo šta loše i nije izvršena pretraga imovine jer nije bilo očiglednih dokaza da se u zgradi dogodio bilo kakav zločin.

Policija Eseksa je izvršila reviziju prethodnog kontakta sa gđicom Mekalou i zaključila da policajka nije učinila ništa loše.

Shodno tome, Nezavisna kancelarija za ponašanje policije nije obaveštena.

Sprovode se obdukcije kako bi se utvrdilo kako su gospodin i gospođa McCullough umrli.

Porodica Johna McCullougha i Lois McCullough rekla je: „Duboko smo šokirani njihovom smrću i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku.

Policija Eseksa saopštila je da specijalisti pružaju podršku porodici, prenosi thesun.co.uk.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading