RUSKA VOJSKA PRONAŠLA VANZEMALJCE Izveštaj KGB-a isplivao na površinu, čulo se brujanje, a onda... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Video

Izveštaj je iz 1980-ih i nedavno ga je ponovio podkaster Džo Rogan.

Džo Rogan deli priču

Popularni voditelj podkasta Džo Rogan nedavno je podelio detalje iz izveštaja od 250 stranica, koji je navodno napisala CIA, bacajući svetlo na incident. Originalni izveštaji, koje su sakupili agenti KGB-a krajem 1980-ih, kasnije su pokriveni u ukrajinskim medijima i dokumentovani u poverljivom obaveštajnom dosijeu 1993. godine.

Prema Roganu, izveštaj sugeriše da je letelica u obliku tanjira letela nisko iznad jedinice ruske vojske tokom rutinskih vežbi. Zatim je pripadnik jedinice ispalio projektil zemlja-vazduh, pogodivši NLO, koji se srušio u blizini. Pet humanoidnih stvorenja, niskog rasta sa velikim glavama i crnim očima, izašlo je iz olupine, rekao je on.

Odavde priča dobija bizaran obrt.

Prema Roganu, koji je pročitao izveštaj, preživeli vojnici su svedočili da su se vanzemaljci spojili u jedan objekat nakon što su izašli iz svemirskog broda. Ovaj objekat se zatim transformisao u sferni oblik, emitujući brzo brujanje.

Rekao je da se iznenada raspao u blistav beli prah, koji se brzo širio u veličini dok nije eksplodirao u zaslepljujućoj svetlosti. U tom trenutku sva 23 vojnika koji su posmatrali fenomen pretvorila su se u kamene stubove.

Kako je izveštaj isplivao na površinu?

Ove zapanjujuće tvrdnje iznela su dva vojnika koji su uspeli da prežive incident zahvaljujući delimičnoj zaštiti od eksplozije koja je usledila, navodi se u izveštaju.

Rogan je dodao da je u izveštaju KGB-a navedeno da su i ostaci NLO-a i okamenjeni vojnici prevezeni u strogo poverljivo istraživačko postrojenje u blizini Moskve, ostavljajući njihovu sudbinu nejasnom.

Dokument je dalje otkrio, kako je rekao, da je nekoliko neidentifikovanih objekata, obojenih crvenom, zelenom i žutom, primećeno kako lete iznad različitih baza na Antarktiku.

Poslednji predsednik Sovjetskog Saveza Mihail Gorbačov naredio je 1991. da se ti dokumenti unište, ali su oni nekako završili u rukama CIA. Snimci iz dokumenata prikazuju Gorbačova koji potvrđuje da izveštaj nedvosmisleno dokazuje postojanje vanzemaljskih bića i da ih treba shvatiti veoma ozbiljno.

Prema tvrdnjama izveštaja, stručnjaci spekulišu da je energija koju su emitovali vanzemaljci mogla da izazove transformaciju u organskoj strukturi vojnika, čineći da se njihovi molekuli ne razlikuju od kamena.

Uprkos senzacionalnoj prirodi ovih događaja, skeptici ostaju neubeđeni u autentičnost tvrdnji.

Ipak, navodni izveštaj CIA-e nudi zadivljujući uvid u izvanredan susret u kojem su učestvovali ruski vojnici i NLO, dodajući gorivo tekućoj debati o postojanju vanzemaljskog života.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading