AMERIČKOJ VOJSCI MEDVEDI UKRALI KROFNE! Prišli su kombiju u bazi i krenuli na posao
Foto: Shutterstock

Vozač je obično ostavljao svoja vrata otvorena kada bi stao u prodavnici, ali ovog puta su krmača i jedno od njenih mladunaca koje su lutale u blizini prošetale unutra, gde su ostali verovatno 20 minuta u utorak ujutro, rekla je Šeli Dino, menadžer prodavnice zajedničke baze Elmendorf. - Ričardson JMM Ekpress. Medvedi su grizli rupice za krofne i druga peciva, ignorišući lupanje o bočnu stranu kombija koje je imalo za cilj da ih otera, rekao je Deano.

„Tukao sam kombi, a oni se ne miču. Čula sam kako otvaraju pakete i sve ostalo“, rekla je ona. "Bio sam kao, 'Njih čak nije ni briga'."

Kada se medvedi nisu mogli probuditi, pozvano je obezbeđenje baze i oglasile se sirene koje su imale nameru da uplaše medvede, rekla je ona.

Medvedi su na kraju izašli i malo odlutali ispred prodavnice i benzinske pumpe pre nego što su krenuli u šumu.

Nije neobično videti medvede u bazi ili oko radnje, ali ništa slično se ranije nije dešavalo, rekao je Deano, dodajući da vozač dostave sada zatvara svoja vrata kada stane u radnju.

„Oprezni smo kada ulazimo, kada odlazimo. Kada iznosimo smeće, radimo to u paru, posebno ako je mrak“, rekla je ona.

Kapetan Leksi Smit, portparol baze, rekao je da su vlasti u bazi „svesne ove i drugih situacija sa divljim životinjama u poslednjih nekoliko meseci“.

„Pozivamo javnost da bude oprezna kako bismo osigurali da štitite naše divlje životinje i sebe. Divlje životinje su možda naš sused, ali ne bi trebalo da ih privlače naši ljudski izvori hrane“, rekla je ona putem e-pošte.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading