Žulije Dukason
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako piše britanski Telegraf, Dukason nije htela da otkrije koliko ima godina, ali se smatra da ima između 40 i 50. Međutim, plakat kojim se promoviše u naveo je mnoge da pomisle da ima oko 25 godina. Na tom joj je plakatu koža vidljivo sjajnija, zubi su joj ravniji, a kosa bujnija nego na neobrađenim fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

Političarka iz omanje centrističke stranke Evropa jednakost ekologija priznala je da je pomoću digitalnih alata menjala svoj izgled. Rekla je da je to uradila kako bi za svoju stranku pribavila veću podršku.

 

 

Političarka je priznala da je prošle godine tokom kampanje uoči parlamentarnih izbora na svoje promotivne plakate stavila svoju fotografiju sa tamnijom bojom kože.

Glasači su je na društvenim mrežama kritikovali zbog neiskrenosti.

- Svoje birače fotografijom navodiš na pogrešne zaključke. Ovo je jadno. Neću više glasati za tebe. Vrati se u Arden. Zaslužujemo bolje - rekao je jedan glasač.

"Zaista, uopšte ne izgledaš kao osoba na plakatu. Odmah si počela da lažeš", dodao je drugi.

Pre nego što se 2021. godine uključila u politiku, Dukason je radila kao nastavnica u srednjoj školi. Prošle godine se na parlamentarnim izborima kandidovala u izbornoj jedinici koja obuhvatala i Ardenski odsek, međutim osvojila je svega 4,28 odsto glasova.

Stranku Evropa jednakost ekologija oformili su nezadovoljni članovi stranke Renesansa koju je 2016. osnovao sadašnji predsednik Francuske Emanuel Makron. Oni ga i dalje podržavaju, ali ne uživaju njegovu podršku.

Političarka je stala u obranu svojih fotošopiranih fotografija.

- Moje je pravo da kao kandidatkinja imam lepu fotografiju. Frizura, šminka i rasveta nisu ista stvar - rekla je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading