policija
Foto: Alo/Foto: Twitter/printscreen

Policija je u utorak pretresala kuću u kojoj su boravile žrtve kako bi eventualno otkrila tragove koji mogu da rasvetle motiv sačekuše i da dovedu do identifikacije žrtava, prenosi "Protothema".

Lokalni mediji nezvanično navode da su likvidirani muškarci nedavno počinili ubistvo u Francuskoj, a nakon toga pobegli u Grčku gde su ubijeni od strane rivalske turske bande. Istražitelji smatraju da je najverovatniji razlog masakra sukob između dve kriminalne grupe sa sedištem u Turskoj koje se bave trgovinom drogom.

 

 

Policija posebno razmatra mogućnost da je muškarac ubijen u Francuskoj navodno bio član jedne od dve grupe. Nakon ubistva, prema nezvaničnim informacijama, počinioci su napustili Francusku i došli u Grčku kako bi našli utočište. Istražitelji smatraju da su ih potom iz osvete pogubili pripadnici rivalske kriminalne mreže.

Proverava se da li je Turčin koji je u ponedeljak uhapšen na aerodromu povezan sa masakrom i to zato što je navodno rezervisao kartu sat vremena nakon višestrukog ubistva, a sa druge strane jer su u njegovom prtljažniku pronađene čaure koje su pronađene i na mestu zločina.

Turski mediji navode da su šestorica mrtvih navodno bili saradnici Barisa Bojuna koji je ranije bio umešan u seriju oružanih napada u Turskoj. Bojun je poznat po tome što je osnovao bandu ubica na motociklima koja je navodno delovala širom Evrope i za koga se verovalo da je povezan sa političkim krugovima u Turskoj.

Sada živi u Italiji kao begunac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading