Žena i muž
Foto: Alo/Printscreen/ Društvene mreže

Žena je uhapšena jer je navodno pokušala da unajmi ubicu da ubije njenog otuđenog muža milionera nakon što joj je sud smanjio mesečnu naknadu sa 50.000 dolara (40.000 funti) na 12.000 dolara (9.500 funti).

Tatjanu je uhapsilo odeljenje šerifa okruga San Dijego tokom operacije uboda u Starbaksu u Solano Biču 2. avgusta.

Ona je optužena da je zajedničkom prijatelju ponudila neverovatnih 2 miliona dolara da okonča život svog muža.

Međutim, prijatelj je odlučio da obavesti Marka o ovom zlokobnom planu.

Bračni par Remli, bivši vlasnici propale akrobatske emisije Valitar, više puta su podnosili zahteve za razvod i optuživali jedno drugo za zlostavljanje, pokazuju izveštaji.

Mark tvrdi da je Tatjana zapalila njihovu rezidenciju Rančo Reposo vrednu 5 miliona dolara u Del Maru samo nekoliko dana nakon njenog navodnog pozivanja na ubistvo. Vatrogasne službe potvrdile su da je unutrašnjost kuće zahvatila plamen, a uzrok požara ostaje u toku.

Finansijske poteškoće počele su da muče Tatjanu, kao što je istakla njen advokat Tifani Braun u julskom podnesku za razvod.

Tifani Braun je napisala: „Supruga doživljava ekstremno finansijsko opterećenje. Nije u stanju da održi svoje realne mesečne troškove od samo 12.000 dolara, mnogo manje od onoga na šta je bila navikla sa 50.000 dolara.

Tatjana je takođe tvrdila da Mark poseduje luksuzna vozila vredna više od milion dolara, uključujući dva automobila Rols Rojs, i da ima više od 8 miliona dolara imovine koju je mogao da proda da bi joj izdržavao.

U svojim podnescima, ona je iznela navode o zlostavljanju, uključujući incident u kome je držana na nišanu i drugi gde su je navodno proganjali nožem oko njihove kuće. Mark je odbacio ove navode, tvrdeći da su lažni.

Boreći se da se izbori sa svojim novootkrivenim štedljivim načinom života, Tatjana je navodno potražila pomoć zajedničkog prijatelja da ga ubije, koji je, nakon što je otkrio njen plan, to prijavio Marku koji je potom rekao policiji. Shodno tome, Tatjana je uhapšena tokom operacije uboda.

Iako policija nije obelodanila precizne detalje o tome kako je Tatjana orkestrirala ubistvo svog muža, ona se sada suočava sa optužbama za nagovaranje za ubistvo, zajedno sa dve optužbe za oružje: nošenje i prikrivanje neregistrovanog vatrenog oružja u vozilu i nošenje napunjenog, neregistrovanog oružja u javnosti mesto.

Optužba za traženje nosi potencijalnu zatvorsku kaznu do devet godina, uz dodatnu godinu za krivično delo vatrenog oružja. Tatjana se 4. avgusta izjasnila da nije kriva po svim optužbama, a njen zahtev za kauciju je odbijen.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading