Ubijen dečak iz Ohaja
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Društvene mreže

 Policija je pronašla Dejtona Vilisa mrtvog i nije ga mogla oživeti u Kolumbusu u Ohaju.

Tinejdžer tragično ubijen samo nekoliko sati nakon što je proslavio svoj 16. rođendan pronađen je mrtav sa višestrukim ranama od vatrenog oružja.

Dejton Vilis je pronađen ispred bejzbol terena 31. avgusta ujutru u Kolumbusu u Ohaju. Bilo je to iste noći kada je sa porodicom trebalo da proslavi svoj 16. rođendan.

Reagujući policajci pronašli su Vilisa mrtvog i nisu mogli da ga reanimiraju. Proglasio ga je mrtvim zamenik mrtvozornika okruga Maskogi Dastin Harelson u 1.36 ujutro.

Živeo je u Kolumbusu sa svojom tetkom i upravo je u njenom automobilu pronađen tinejdžer. Nema dokaza da je vozilo učestvovalo u nesreći.

Njegova baka je rekla da je Vilis bio problematičan tinejdžer i da se često mučio u školi, smatrajući da je teško nositi se sa stvarima poput pritiska vršnjaka. Rekla je da par ima moto "Nikad ne odustaj. Nikad ne odustaj".

Vilisova baka je rekla da je srećna ako je njihova poslednja interakcija bila srećna i da je ponosna na njega.

Policija incident tretira kao ubistvo i traži informacije.

Dolazi u trenutku kada je još jedan dečak u Pensilvaniji pronađen u kontejneru, primoravajući policiju da traži osumnjičenog za pucnjavu.

Jezekiju Bernarda je 23. avgusta pronašao sanitarni radnik u kontejneru u zapadnoj Filadelfiji. Telo je pronađeno u zatvorenom plastičnom kontejneru.

Sanitarac je pronašao kontejner prethodne noći, ali ga je otvorio tek sledećeg dana.

„Tokom vožnje, kontejner se prevrnuo i u tom kontejneru su primećeni ostaci muškarca sa plastičnom omotačem oko glave i pokrivačem preko njega“, rekao je službeni inspektor Ernest Ransom.

Veruje se da je Bernard umro između 24 i 36 sati pre nego što je njegovo telo otkriveno.

„Kao i svaki roditelj, boli je videti mladića ili ženu mrtve na ulici na vrhuncu svog života“, rekao je Rensom. „Zato je toliko važno da se ti ljudi privedu pravdi.

Prijatelji i porodica javno su odali počast 12-godišnjaku.

"Mislio sam da se jednostavno ne javlja na telefon, ali sam na kraju saznao da je mrtav i bacili su ga u kantu za smeće. Kao da nije bilo u džepu i da je stvarno bolelo", rekao je Jishair Montgomeri, 16, za Fok na puštanje balona u pamćenje deteta.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading