hapšenje
Foto: Alo/Shutterstock

Policija je uhapsila osumnjičenog u vezi sa slučajem 13-godišnje devojčice, čije je telo pronađeno u jednoj uličici u junu.

K. E., 30, identifikovan je kao osoba od interesa od strane istražitelja policije Akrona i priveden dan kasnije bez incidenata. On će se pojaviti pred sudom u sredu, 6. septembra.

Prema izveštajima, K. E. je prevezen u zatvor okruga Samit pod optužbom za zlostavljanje leša, neprijavljivanje zločina, kao i ometanje službene istrage.

Mediji su izvestili da je telo deteta pronađeno nešto pre 13 časova u ponedeljak u žbunju pored puta.

Medicinski islednik okruga Samit uspeo je da konačno objavi izveštaj o obdukciji ove nedelje, u kojem je utvrđeno da je devojčica "umrla od toksične mešavine fentanila i metamfetamina". Nije jasno kako je droga dospela u njen sistem, a okolnosti oko njene smrti su misterija.

Prvobitno, portparol medicinskog veštaka okruga rekao je: „Obdukcija je završena i rezultati se čekaju dok se dalje testiranje može obaviti. Prilikom obdukcije nije zabeležena značajna trauma."

Prema izveštaju policije Akrona, otac devojčice prijavio je njen nestanak dan pre nego što je pronađena. Rekao je da je porodica u poslednje vreme imala problema, zbog čega je pobegla.

„Svi ne možemo da verujemo“, rekla je Debi Tobijas, koja je predavala Melani u trećem razredu. „Ona je bila jedan od onih učenika za koje ste znali da će dogurati daleko i da joj je sve pošlo za rukom.”

Džonatan M., koji je pozvao 911 policiju, rekao je u sredu da nije verovao kada mu je cimer rekao da je telo u uličici. „Mislio sam da me zeza“, rekao je Džonatan . On je takođe rekao da je Melanino telo 'bilo iskošeno' u žbunju pored puta. Opisao ju je sa rancem na jednoj strani i torbicom na drugoj.

Kada mu se pridružila njegova devojka Liza Prajs, dodirnula je Melani da vidi da li je još živa.

"Dodirnula sam nadlanicom njen obraz", rekla je Prajs i dodala „Umrla je sama na hladnoći bez ikoga. Niko ne treba da bude bačen kao đubre", prenosi mirror.co.uk

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading