dva člana posade preživela pad helikoptera
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Zastrašujući snimak prikazuje trenutak kada su dvojica muškaraca uspela da pobegnu iz olupine zapaljenog helikoptera koji je upravo u tom tenutku pao na stambenu zgradu, ubivši dvoje.

Pilot Daron Roš (37) i vatrogasni bolničar Mikael Čagvaseda (31) pobegli su juče iz Erbasa EC-135-T1, helikoptera spasilačke službe kada se srušio u Pompano Biču u Floridi, prenosi mirror.co.uk.

Snimak, dobijen od slučajnog prolaznika, pokazuje trenutak kada se dvojica muškaraca mogu videti kako izlaze iz olupine na krov dok crni dim kruži oko njih. Užareni plamen i ogromna rupa koja zjapi prikazani su u stambenom naselju nakon nesreće.

Slučajni prolaznik i svedok ovog događaja izneo je detalje: „Iznenađujuće, dvojica muškaraca u uniformama uopšte nisu izgledali kao da su imali bilo kakve povrede. Jedan od njih je rekao da su im rebra verovatno polomljena, ali izgledali su kao da su dobro... Odvezeni su u bolnicu u dobrom stanju.“

Dve osobe su poginule, a četiri povređene kada se helikopter spasilačke službe srušio na stambeno naselje u američkoj saveznoj državi Floridi.

Uznemirujući snimak ove nesreće možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading