PRE 14 JE IZGUBIO PRSTEN, ONDA JE DOBIO PORUKU KOJA JE SVE PROMENILA Osećao se se kao da je dobio na lutriji
Foto: Shutterstock

Majk i Trejsi Kroning, koji imaju dom na obali reke Kornjača Flambo Floudž, u blizini Mersera, rekli su da su posetili Ostrvo plivača sa komšijama 2009. godine kada je Majk izgubio svoju platinastu burmu dok je bacao dete u vodu.

„Dok sam ga bacio, zgrabio me je za ruku i povukao moju platinastu burmu sa moje ruke, i ona se izgubila“, rekao je.

 „Tako da smo odmah stavili u karantin područje, da tako kažem, otišli ​​po maske za ronjenje i tražili smo burmu mnogo, mnogo sati i dana".

Par je rekao da su redovno putovali na Plivačko ostrvo, ali nikada nisu pronašli nikakav znak prstena.

 Udruženje za nestale stvari naveli su u objavi na Fejsbuku da je još jedan posetilac tog područja nedavno pronašao prsten i predao ga udruženju u potrazi za njegovim vlasnikom.

Objava je brzo privukla Kroningovu pažnju.

„Video sam sliku prstena, izgledao je kao moj prsten, a opet, 14 godina kasnije, bio je umrljan bojom vode“, rekao je on.

Kroning je kontaktirao Bila Stjuarta, koji vodi stranicu na Fejsbuku.

"Ono što me je jednostavno oduševilo, bilo je u roku od pola sata, dobio sam poruku od Majka. Pre svega, bio sam iznenađen što smo nekoga našli, a drugo, bio sam iznenađen što je stigla tako brzo", rekao je Stjuart.

Kroening je opisao natpis Stjuartu i ubrzo se ponovo spojio sa njegovim prstenom.

Rekao je da je ponovno okupljanje „kao igla u plastu sena ili dobitak na lutriji, ili nešto slično tome, ali još nisam dobio na lutriji“.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading