bolnica
Foto: Alo/Shutterstock

Doživela je dva srčana udara, organi su počeli da joj otkazuju, a onda su joj amputirane obe noge.

Ona je u ispovesti u podkastu Stivena Bartleta detaljno opisala svoje bolno iskustvo.

 

@goal.cast Follow @Steven Bartlett for more! Watch the full episode with Lauren Wasser via The Diary of a CEO on YouTube.  #LaurenWasser #thediaryofaceo #DOAC #stevenbartlett #laurenwasserfall #motivationalspeeches #motivationalwords ♬ original sound - Goalcast

 

- Bio je dan kao i svaki drugi. Tek što sam dobila menstruaciju i osećala sam se loše, pa samo otišla pod tuš da dođem sebi. Zamenila sam tampon i nakon toga su me našli na podu moje dnevne sobe. Umirala sam. Bila sam na 10 minuta od smrti. Doživela sam sindrom toksičnog šoka koji je bio uzrokovan tamponom - ispričala je Loren.

Prognoze da preživi bile su samo 1 odsto.

- To je ubilo stotine i hiljade žena. Hitno su me prevezli u bolnicu i tamo su bili u šoku kako tako mlada i zdrava devojka od 24 godine tone. Imala sam dva srčana udara i prikačili su me na aparate. Moji bubrezi, moji organi su otkazivali... Stopala su mi pocrnela.

Nažalost, morali su da joj amputiraju desnu, a šest godina kasnije i levu nogu.

 

 

- Kad sam se konačno probudila, morali su da mi amputiraju desnu nogu. U suprotnom bih umrla. Rekli su mi da u naredna 24 sata ne mogu da mi daju nijedan lek protiv bolova i osećala sam apsolutno sve što su mi radili.

Loren je od tada posvetila veliki deo svog života podizanju svesti o TSŠ-u i zalaganju za bolju transparentnost ženskih menstrualnih proizvoda.

Takođe je radila sa demokratskom kongresmenkom Karolin Maloni na promovisanju zakona koji zahtevaju od proizvođača da navedu sve sastojke ženskih higijenskih proizvoda na svojoj ambalaži.

Loren je takođe ostavila svoj trag u modnoj industriji, učestvujući u kampanjama za Lacoste, Furla i Shiseido, i stekla je nadimak "Fešn devojka sa zlatnim nogama", jer su joj obe protetske noge zlatne.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
TSS

Komentari (0)

Loading