plaža u Neumu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zbog svoje netaknute prirode i prelepe plaže sve je više onih koji se za letovanje odlučuju za jednu, po mnogima, interesantnu destinaciji u Bosni i Hercegovini - Neum. Međutim, nedavni snimak koji je brzo postao viralan na internetu pokazuje i drugu stranu ovog mesta.

Na Tiktoku se pojavio video snimak koji nažalost pokazuje da se Neum, uz svu svoju očuvanu prirodu suočava sa problemima koje smo imali prilike da vidimo na nekim posećenijim destinacijama. Prljava voda puna mulja razočarala je mnoge, a neki tvrde da pored mulja ima i fekalija.

Na snimku sa opisom "Druga strana Neuma" može se videti gomila morske trave, grana i mulja koji su se našli blizu kopna. A neki navodno tvrde da tu ima i fekalija od naselja koje idu direktno u more.

 

 

Iako se u videu mogu videti turisti koji pokušavaju sve to izvuku iz mora, mnogi su postavili pitanje da li baš svakom smeta prljavština u moru, jer je bilo i onih kojima ovaj prizor čini se ne smeta, te su opušteno uživali u odmoru.

"Isto kao u septičkoj"

Komentari ispod snimka, naravno, nisu izostali.

"Neum ko Neum", "Neum jeste u mojoj državi ali ne volim da idem tamo da se kupam jer je isto kao da se kupam u septičkoj", "Ljudi ne shvataju da fekalije od naselja idu u more", "Sve je to priroda", "Care, toga ima i na Bahamima ", samo su neki od komentara ispod ovog videa.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading