Dženifer Karolejn
Foto: Alo/Facebook

Dženifer Karolejn (17) stradala je u četvrti Monte Kastelo, koja se nalazi u Kampina Grande, u državi Paraiba, u Brazilu, u ranim jutarnjim satima u četvrtak, 17. avgusta. Nerođeno dete nije preživelo incident.

Nakon što su primili poziv u pomoć od supruga žrtve, čije ime nije navedeno, ekipe hitne pomoći su odmah reagovale, ali su tinejdžerku pronašle mrtvu po dolasku u njen dom. Muž žrtve je rekao da je njegova žena upravo izašla iz kupatila i pokušala da napuni telefon, piše Dejli mejl


Koristila je produžni kabl za napajanje mobilnog telefona, ali ju je udarila struja i ubijena. Muž gospođe Karolajn je pomenuo da je čuo neobično jaku buku i vrisak od svoje žene. Zatim je rekao da je pojurio do nje i zatekao je kako ne reaguje na zemlji. Rekao je da je pokušao da pomogne gospođi Karolejn, pri čemu je takođe dobio strujni udar. Svekrva gospođe Karolajn rekla je da je u to vreme bila trudna u devetom mesecu i da je čekala da rodi dete. Šef Ramirison Pedro, iz policijske stanice Kampina Grande, rekao je da se slučaj trenutno tretira kao nesrećan slučaj. Međutim, šef policije je rekao da standardna procedura nalaže da se nakon razornog incidenta pokrene istražni protokol, pišu mediji. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading