razlika u koži
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Pre nekoliko dana objavila je snimak jedne starije pacijentkinje koja je 40 godina provela radeći na suncu, a prizor je šokirao publiku na ovoj društvenoj mreži.

- Radila je 40 godina na suncu, ali je uvek nosila pantalone - objasnila je doktorka u videu koji prikazuje razliku u kvalitetu i boji kože između delova tela koji jesu i koji nisu bili izlagani suncu.

- Sledeći put kada vidite dermatologe prekrivene kremom za sunčanje i SPF odećom, to je zbog toga što viđamo ovakve stvari svaki dan - dodala je ona.

 

@draleksandrabrown Next time you see a dermatologist covered in sunscreen and SPF clothing, it’s because we see this every day. #sundamage #dermatologist #tan #farming #cemeteryworker #gardening #tanarms #ruralmedicine #sunscreenviral #fy ♬ #WIPEITDOWN - BMW KENNY

 

Snimak je pregledan 5. 9 miliona puta, a prikupio je brojne lajkove i komentare, te je još jedan u nizu svedočanstava o tome koliko je izlaganje suncu štetno za kožu i koliko doprinosi starenju i propadanju kože, prenosi Blic žena.

- Ovo je sjajan video koji ljudima pokazuje kako oštećenja od sunca mogu da izgledaju na kraju - napisala je jedna Tiktokerka.

- Moj tata je poljoprivrednik i zato je napolju po ceo dan. Ruke su mu izrazito preplanule, ali kad obuče šorts, razlika između kože na njegovim nogama i rukama je ogromna - napisao je drugi korisnik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading