Ubistvo navijača AEKA
Foto: Printscreen/Printscreen

Pozivajući se na pisanje pojedinih grčkih medija, Jutarnji list navodi da su tamošnje vlasti identifikovale još 10 osoba koje su učestvovale u neredima, kada je ubijen navijač AEKA, Mihalis Kacuris.

Hrvatski mediji sada su bacili akcenat na jedan snimak koji je objavljen na grčkom poralu "Newsbomb". Na tom snimku se vidi muškarac koji trči pored Kacurisa neposredno pre nego što je on preminuo. Taj se muškarac sa snimka sada smatra ključem rešavanja ovog ubistva, prensoi Jutarnji list.

Navode da je policija identifikovala još najmanje četiri osobe koje su mogle da budu potencijalne ubice, a od njih najviše pažnje privlači muškarac u crvenoj košulji.

Na video snimku se vide kako trče zajedno. Uz njega je sve vreme trčao muškarac u crvenoj košulji. Na snimku izgleda kao da dolaze u fizički kontakt dok nekoliko sekundi trče jedan uz drugoga. Na snimku druge kamere vidi se trenutak u kojem je Mihalis shvatio da je izboden. Nakratko je prestao da trči, sagnuo se da pogleda svoju levu ruku, a zatim stiže do kioska u kojem je potražio zaklon.

Čovjek u crvenoj majici odlazi svojim putem, navode hrvatski mediji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading