grčka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/Printscreen

Poslednja u nizu odnosila se na jedan popularni bar na jednoj od plaža na Halkidikiju.

Naime, ispao je skandal kada je jedna majka počela na društvenim mrežama da se žali kako joj zaposleni u baru nisu dozvolili da nahrani malo dete hranom koju je ponela iz smeštaja.

"Čitavu plažu su zauzeli lokali. Ne možeš ni da dođeš na plažu ako ne zakupiš ležaljke ili ne sedneš u njihov kafić. Imamo dvoje male dece i u haosu smo zaboravili suncobran. Nije nam bilo druge nego da uzmemo ležaljke", požalila se majka.

Kaže da su po ležaljci platili 10 evra, naručili piće, ali da je problem nastao kada je iz frižidera izvadila hranu koju su poneli, kako bi nahranila dete.

"Hrana je ovde očajna, pa u frižideru nosimo hranu za decu. Za ćerku smo napravili posebno, a kada su videli da odmotavam hranu odmah su prišli i napravili problem. Na kraju su mi neljubazno rekli da idem u kola da hranim dete. Kako smo već platili ležaljke i sve, na kraju smo naručili i njihovu očajnu hranu po paprenim cenama", rekla je majka dodajući da u životu nije doživela takav "atak na porodicu".

"Ne samo da ti je zabranjeno da ležiš na svom peškiru na plaži, već ti i brane da nahraniš dete i moraš da plaćaš papreno njihove bajate burgere", žalila se majka.

Tvrdi da je bila na ivici da pozove policiju kada joj je radnik bara rekao da su im već dovoljno učinili time što su ih pustili da ručni frižider uopšte unesu na plažu.

Himare u Albaniji

Foto: Shutterstock

 

"Ljudi, platili smo ležaljke kao da su od zlata. Tragedija, ovo nigde nisam videla", pisala je majka na Fejsbuku i dobila mnogo komentara podrške.

Međutim, ubrzo se oglasio i sam vlasnik bara, koji kaže da nije sve onako kako majka priča.

On tvrdi da nije istina da u njihovom baru prave problem roditeljima koji žele da nahrane svoju decu.

"Ne da ne pravimo problem, šta više, redovno u našim frižiderima skladištimo hranu koju su gosti poneli za svoje mališane", tvrdi vlasnik.

Upitan zašto je onda u ovom slučaju ispao problem, vlasnik je rekao da majka nije uopšte hranila decu.

"Gospođa je u frižideru ponela neke lazanje. Nije ni to sporno, nego je krenula prvo ona da jede, a potom da hrani muža. Konobar je dužan da goste obavesti da odraslima nije dozvoljeno konzumiranje hrane koju donesu spolja. Oko dece nikad ne pravimo problem", rekao je vlasnik, prenosi Telegraf.

Da li je dobar trenutak za put u Grčku i kakvo je vreme nakon oluje i ciklona koji su pogodili primorje pisali smo u vremenskoj prognozi za ovu zemlju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading