Nermin Sulejmanović samoubistvo
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/AvazTV

Vinovnik ove stravične tragedije, Nermin Sulejmanović iz Gradačca, ostavio je za sobom trag patnje i šoka. Juče su nesrećni otac i sin ispraćeni na večni počinak, ostavljajući za sobom tamnu senku misterioznog sukoba, prenosi Sandžak danas.

Nezvanične informacije sugerišu da je svađa između porodica Onder i Sulejmanović kulminirala događajima od pre pet godina. Nermin Sulejmanović je tada "zaveo" Denisovu sestru i navodno iskoristio priliku da iz kuće njene porodice u Gradačcu ukrade enormnu sumu novca. Očajan zbog ovog događaja, otac Ondera, Đengiz, odlučio je da podnese prijavu policiji, tvrdeći da je Sulejmanović izvršio krađu novca i "otmicu kćerke".

Užasna priča dobila je još mračniji obrt prošlog petka, kada je Denis Onder ubijen ispred ugostiteljskog objekta, dok je bio u svom vozilu. Nermin Sulejmanović nije prezao ni od čega, ispalivši hice i prema Đengizu, Denisovom ocu, i njegovoj majci. U krvavom pohodu nije poštedeo ni lokalne vlasti, ranivši jednog policajca u svojoj besmislenoj borbi.

Društvene mreže su odjekivale nakon ovih tragičnih događaja. Na Instagram profilu Hane H., osobe koja je stajala u središtu pažnje ranije, objavljena je poruka koja potiče od Dženane Onder, prethodno spominjane kćerke. U toj poruci, Dženana snažno negira optužbe o krađi novca i ističe da su te tvrdnje neutemeljene.

- Ja sam Dženana Onder i ova izjava je laž na mene i moju porodicu. Kao i informacija o imaginarnih 75.000 evra. S obzirom da ću se uskoro oglasiti sa sudskim dokazima/rešenjima gde se demantuju mnoge od navedenih stvari prošlih dana od strane medija, smatrala sam da bi bilo lepo da znaš da su ovo laži sa kojima se narušava dodatno moje mentalno i fizičko stanje - napisala je Dženana Onder.

Ova krvava tragedija ostavila je region u šoku i tuzi, postavljajući pitanja o pravdi, pravosuđu i trajnim posledicama međuljudskih nesporazuma.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading