hrvatsko primorje
Foto: Printscreen/Printscreen

Sara je napisala tekst o turističkom iskustvu svog sina koje je navodno imao u Hrvatskoj.

U svom tekstu ona piše da ju je sin nazvao u 2:33 ujutro.

- Uzela sam telefon i ostala šokirana. Bio je to moj sin, na odmoru u Hrvatskoj. Rekao je da ga taksista Ubera vozi nazad u apartman koji je unajmio s prijateljima. Vozač je tražio dodatnih 60 evra, koje moj sin nije imao - piše Vine.

- Kad je moj sin odbio da plati, vozač je počeo da urla na njega na hrvatskom. Zaključao je vrata auta i nastavio da vozi dalje od apartmana, u drugi deo grada. Zaključan u autu s ljutim Hrvatom, sin me prestravljeno nazvao za pomoć. Bila sam izvan sebe - piše Vine.

Tvrdi da je uspela da mu pošalje novac preko internetskog bankarstva, nakon čega je podigao gotovinu s bankomata i platio taksistu. Vine navodi da je čitav odmor u Hrvatskoj bio pun sličnih loših iskustava.

- Jedne večeri jedna se devojka odvojila od društva, a trojica muškaraca zaustavila su je i tražila da im preda sav novac i telefon. Rekli su da će je izbosti nožem - piše Vine i upozorava čitaoce na opasnosti destinacija kao što je Hrvatska. Britanska novinarka nije navela ime grada u kojem je došlo do navodnog incidenta ni kada se to dogodilo.

Sara zbog veoma lošeg iskustva svoga sina u Hrvatskoj upozorava mlade da nakon završenih školskih obaveza i ispita dobro prouče mesto letovanja, jer nove destinacije koje su danas i više nego popularne kod mladih, mogu i te kako da budu potencijalno opasni po njih i druge turiste.

Telegraf

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading