Nermin Sulejmanović
Foto: Alo/Društvene mreže

Nizama Hećimović je početkom jula ove godine zatražila od nadležnih institucija da je zaštite od njenog nevenčanog supruga i nasilnika Nermina Sulejmanovića.

Nizama je letos uspela da pobegne iz njihove zajedničke kuće sa devetomesečnom bebom, a početkom avgusta je sa modricama po licu i telu zatražila pomoć policije Tuzlanskog kantona. Plašila se da svedoči i tražila je samo pomoć.

Policija je 7. avgusta zatražila od Opštinskog suda u Gradačcu da zabrani Nerminu Sulejmanoviću da priđe njegovoj supruzi Nizami.

- Zahtev MUP-a TK za izricanje predložene zaštitne mere zabrane uznemiravanja i uhođenja lica izloženog nasilju i zaštitne mere približavanja žrtvi nasilja se odbija, a postupak se obustavlja - presudila je opštinski sudija iz Gradačca Lejla Numanović.

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, sudija je sa ovim slučajem pomešala i druge slučajeve nasilja u porodici.

U delu rešenja, kao izvršilac nasilja odjednom se pojavljuje ime čoveka po imenu Muharem Ćelosmanović umesto imena Nermina Sulejmanovića, a pojavljivanje njenog imena u obrazloženju takođe dokazuje da je zaista reč o slučaju Nizame Hećimović.

Četiri dana kasnije, Nermin Sulejmanović upada u kuću Nizamine tetke, gde se ona skrivala. Ispalio je četiri hica u teču ubijene žene i pogodio ga u nogu.

Oteo je Nizamu i odveo je u vikendicu kod Gradačca, ​​a onda je uključio kameru i počeo da emituje torturu i ubistvo.

Zatim je ubio dvojicu muškaraca, a potom izvršio samoubistvo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading
bager

12.08.2023 20:31

Sudija sa istom diplomom kao supruga Izetbegovica,,,na kom li su mostu polagale ispite i znanje,,,ili su direktno kod kamiondzija,,,,sad pretraziti ko je nju zaposlio,,i pod kojim uslovima,,

Petar

12.08.2023 22:02

Sudiju uhapsiti da odgovara za ubistvo osuditi na 20 godina pa ce paziti sta radi !