Ilon mask
Foto: Alo/Printscreen

Ilon Mask je najavio da će društvena mreža Ks, ranije poznata kao Tviter, prenositi njegovu borbu u kavezu protiv Marka Zakerberga, šefa Mete.

Moguli na društvenim mrežama nagovaraju jedni druge za fizički meč mešovitih borilačkih veština u kavezu u Las Vegasu od juna.

„Borba Zaka protiv Maska će se prenositi uživo na Ks. Sav prihod će ići u dobrotvorne svrhe za vojne veterane“, napisao je Mask u objavi u Ks rano u nedjelju, ali nije naveo više detalja.

Ranije u nedelju, Mask je na Ks rekao da "podiže tegove tokom dana, priprema se za borbu", dodajući da nije imao vremena da trenira, pa nosi tegove na posao.

Kada je korisnik Ks upitao Maska koja je svrha borbe, on je odgovorio da je to "civilizovan oblik rata. Muškarci vole rat."

Ilon mask

Printscreen

 

 

Meta nije odgovorio na Rojtersov zahtev da komentariše Maskovu najavu.

Senzacija je počela kada je Musk u objavi 20. juna napisao da je "spreman za borbu u kavezu" sa Zakerbergom, koji trenira džiu džicu.

Dan kasnije, 39-godišnji Zakerberg, koji je na svojoj društvenoj mreži Instagram objavljivao fotografije sa mečeva u kojima je pobedio, zamolio je Maska (51) da mu „pošalje lokaciju“ predloženog meča, na šta je Musk odgovorio: „Vegas Oktagon“, koji se odnosi na mesto održavanja prvenstvenih utakmica u mešovitim borilačkim veštinama.

Mask je rekao da će početi da trenira ako bude izvesno da će do borbe doći.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading