POKUŠAO DA OTME BEBU OD MAJKE Horor na plaži na Ibici
Foto: Alo/RINA

 Državljanin Maroka je dva puta pokušao da uzme dete pošto ga je poljubio u obraz, a na kraju ga je uhvatio policajac koji nije bio na dužnosti, a koji je čuo mamu dvogodišnje devojčice kako vrišti, javlja "Daily Mail".

Nacionalnost mame i devojčice nisu otkriveni, a navodi se da je osumnjičeni pružio otpor prilikom hapšenja.

Portparol Nacionalne policije na Balearskim ostrvima rekao je: "Policajci su uhapsili Marokanca osumnjičenog za krivično delo nezakonitog zatvaranja, seksualnog napada, pružanja otpora hapšenju i neposlušnosti nakon što je pokušao da odvede dvogodišnju devojčicu na plaži na Ibici koju je poljubio u lice."

Kako se navodi, incident se dogodio prošle srede u 12.30 časova.

"Čovek je, bez očiglednog motiva, zgrabio devojčicu i počeo da je ljubi u obraz i sprečavao je da pobegne. U tom trenutku devojčicina mama je zgrabila ćerku i oslobodila je iz stiska muškarca. Otišla je na drugo mesto na plaži koje je prilično udaljeno od tog mesta, ali muškarac im je prišao i ponovo zgrabio devojčicu i otišao u more s njom. Mama devojčice je počela da viče jer ju je muškarac ignorisao i nije hteo da pusti njenu ćerku", navodi se u saopštenju.

"U tom trenutku policajac koji nije bio na dužnosti, a koji je bio na plaži i čuo je mamine vriske, pritekao je u pomoć i uspeo da ponovo spoji mamu sa ćerkom. Nekoliko puta je naredio muškarcu da se udalji, ali je on zauzeo nasilan stav i bacio se na policajca, koji je morao da ga zadrži dok ne stigne dodatna pomoć policije."

"Osumnjičeni je uhapšen zbog navodnog protivpravnog lišenja slobode maloletnog lica, kao i zbog krivičnih dela seksualnog napada, otpora i neposlušnosti."

Danas nije bilo odmah jasno da li se uhapšeni muškarac već pojavio pred sudijom i da li mu je određena kaucija ili pritvor.

Talamanka je duga, zakrivljena plaža sa mekim peskom i plitkim vodama, što je čini odličnom za bezbedno kupanje. Popularna je među turistima iz svih delova sveta, kao i među lokalnim stanovništvom. Na plaži se nalaze hoteli sa četiri i pet zvezdica i veliki broj vila. Jedan poznati veb-sajt za putovanja na mreži proglasio je ove godine tu plažu jednom od sedam najboljih koje treba posetiti na Ibici.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading