PROŠLE JE VIŠE OD SAT Parkirala je auto ispred Lidla, kada se vratila umalo da je strefi infarkt
Foto: Alo/Foto privatna arhiva

Kako je moguće da kaznu za parkiranje u Zadru plaćate firmi - u Solinu?

Ili što je još čudnije, kako je moguće da odete u šoping, pa se vratite nakon nešto dužeg vremena i - sačeka vas kazna za parkiranje, odnosno dnevna parkirna karta u iznosu od 39 evra, piše Zadarski.hr.

Pa eto, jedno i drugo je moguće, a to je doživela Zadranka koja je ostavila parkirano svoje vozilo na parkingu Lidla. Zadržala se nešto više od sat vremena i kad je došla do automobila, sačekala ju je kazna, odnosno parking karta i to s ne baš s malim iznosom koji treba da uplati firmi u Solinu.

Ostala je u čudu, baš kao i mnogi drugi građani koji misle da je parkiranje kod Lidla besplatan. A nije! Odnosno je za kupce u tom trgovačkom lancu, ali do sat vremena, nakon toga je potrebno kupiti parking kartu.

To piše i u na upozorenju na ulazu u taj trgovački centar, ali ko čita sva ta upozorenja i obaveštenja. Ipak, javna je tajna da su parking kod Lidla mnogi građani koristili za besplatno parkiranje vozila obavljajući poslove u obližnjoj Poreznoj upravi, u Policiji, socijalnom... Neki su ostavljali automobile čitav dan i noć jer su živeli u blizini, ali uprava trgovačkog centra mislila je drugačije i ubrzo nakon otvaranja te trgovine ograničila parking samo za svoje kupce i to u određenom vremenskom trajanju, piše Zadarski.hr.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading