"TO JE VEOMA BOLESTAN I NESREĆAN ČOVEK" Volodin predlaže Bajdenu lečenje u Rusiji
Tanjug/Ap

„To je veoma bolestan i nesrećan čovek. Pritom, treba uzeti u obzir da u SAD nema dobrih lekara koji bi mogli da mu pomognu sa bolestima od kojih boluje. U našem Institutu 'Serbski' ima takvih stručnjaka. Zato bi bilo ispravno da mu se preko međunarodne linije ponudi medicinska pomoć“, rekao je Volodin, obraćajući se Leonidu Sluckom, šefu komiteta Državne dume za međunarodna pitanja.

On je istakao da SAD sve više stvaraju napetost u svetu i da bi stoga svi stručnjaci iz raznih zemalja trebalo da pomognu Bajdenu.

„Tada će zavladati spokoj u svim državama, nastupiće mir. Zato se treba time pozabaviti. Pati i on i veliki broj ljudi. Bolje mu pomozite. Treba se pobrinuti za njegovo zdravlje, jer je tu reč o zdravlju i američkog naroda i mnogih drugih zemalja. Pogledajte, Evropa je obolela od istih bolesti, isti su simptomi“, dodao je Volodin.

Nacionalni medicinski istraživački centar za psihijatriju i narkologiju „Serbski“ Ministarstva zdravlja Rusije nalazi se u Moskvi i nosi ime po istaknutom ruskom psihijatru i jednim od osnivača forenzičke psihijatrije u Rusiji Vladimiru Petroviču Serbskom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading