letovanje u turskoj
Foto: Stock/Foto: stockphoto

Ali Cilga (65), bio je sa svojom porodicom u hotelu sa pet zvezdica u Manavgatu na jugozapadu Turske kada se dogodila tragedija. Na snimcima sa sigurnosnih kamera se vidi kako se turista spušta niz dugi tobogan ovog luksuznog odmarališta glavom prema napred, izveštava The Mirror. 

Udario je glavom o betonski pod bazena, a zatim ostao pod vodom, a to niko nije primetio. Na snimku se vidi i nekoliko plivača koji prolaze pored čoveka nesvesni da je povređen. Otprilike minut nakon što se spustio niz tobogan, dvoje turista je na kraju primetilo da nešto nije u redu. Dežurni spasilac hotela se takođe vidi na snimku koji je trčao ka bazenu i skorčio u vodu.

Ljudi su položili Alija pored bazena pre nego što su započeli pokušaje reanimacije. Ali je nakon tragedije 26. juna prebačen u bolnicu, ali je, nažalost, preminuo nedelju dana nakon nesreće 3. jula. Lokalni mediji prenose da je Alija spasilac na bazenu upozorio da se ne spušta niz tobogan glavom na dole. Tužilaštvo sada istražuje Alijevu smrt, koja se dogodila u hotelu sa pet zvezdica u Manavgatu, u provinciji Antalija, na jugozapadu Turske. 

Javno tužilaštvo u Manavgatu naložilo je obdukciju Alijevog tela na Institutu za sudsku medicinu u Antaliji. Istraga se nastavlja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading