SAKRILI MRTVOG OCA U PEĆINI DA BI UZIMALI NJEGOVU MESEČNU PENZIJU Telo nesrećnog muškarca pronašli planinari
Tanjug/Ap

Telo Bruna Delnegra (81), koji je umro prirodnom smrću, pronašla su dva kanadska planinara u julu prošle godine u pećini udaljenoj oko 350 kilomegtra od njegove kuće u gradu Traniju.

Veruje se da je Bruno umro nekoliko dana pre toga, prenose italijanski mediji.

Umesto da prijave njegovu smrt, njegovi sinovi Benito, Domeniko i Salvatore i devojka jednog od njih navodno su telo stavili u vreću za spavanje i preneli ga preko dve regionalne granice i ostavili ga na udaljenom mestu sa ciljem da nastave da podižu njegovu mesečnu penziju od 3.000 evra.

Tri sina i devojka su sada pod istragom zbog sumnje na prevaru penzionih vlasti i nezakonito korišćene kartice za bankomat, prenosi Guardian.

Policija u početku nije mogla da utvrdi identitet tela, pa je u aprilu odlučeno da će muškarac biti sahranjen na groblju sa oznakom "nepoznata osoba".

Jedini trag je bio implantat femoralne proteze pronađen tokom obdukcije, što je policiji konačno dalo neki trag.

Nakon što je otkriven identitet preminulog, policija je došla kod njegovih sinova. Nadzorna kamera je u vreme Brunove smrti u području Abruca snimila automobil u vlasništvu jednog sina. Veruje se da su njime prevezli očevo telo do udaljene lokacije.

Bruno, koji je radio za lokalne zdravstvene vlasti u Traniju, veruje se da je neko vreme pre smrti bio vezan za krevet. Policija veruje da su njegovi sinovi bili motivisani njegovom penzijom, koja im je zajedno sa njegovom ušteđevinom donela više od 60.000 evra prošle godine.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading