ŽENA SE "DIGLA IZ MRTVIH", PA POSLE SEDAM DANA UMRLA Šokirala rođake kucanjem po mrtvačkom kovčegu! Porodica besna: neće ostati ovako!
Foto: Shutterstock

Žena (76) koja je bila proglašena mrtvom, a onda iznenadila svoje rođake kucanjem po kovčegu dok je telo bilo u pogrebnom zavodu, umrla je posle sedam dana na intenzivnoj nezi.

Ministarstvo zdravlja Ekvadora potvrdilo je u saopštenju da je Bela Montoja umrla od moždanog udara nakon što je nedelju dana provela na intenzivnoj nezi. Dodaje se da je Montoja bila pod "stalnim nadzorom", ali nisu saopštene dodatne informacije o medicinskoj istrazi oko slučaja.

Njen sin Gilberto Barbera Montoja rekao je da još nije dobio nikakav izveštaj od vlasti o medicinskom objašnjenju onoga što se dogodilo i upozorio da stvari „neće ostati ovako“. On je dodao da se sestra preminule žene zvanično požalila na incident, tražeći da za početak identifikuje doktora koji je proglasio njenu sestru mrtvom. Njen sin je za AP rekao da će ona biti sahranjena na javnom groblju.

Bela Montoja se probudila i počela da kuca u kovčeg 9. juna nakon što je pet sati provela u svom kovčegu u pogrebnoj kući u Babahoju.

Posmrtni ostaci Montoje, koja je bila medicinska sestra u penziji, nalaze se u istom pogrebnom zavodu gde se i "probudila iz mrtvih".

Formiran je tehnički komitet da pregleda kako bolnica izdaje potvrde o smrti, saopštilo je prošle nedelje ministarstvo zdravlja zemlje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading