Baka se sunča
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Dečak je primljen u bolnicu sa teškim povredama, nakon što ga je napao pas u strađnom napadu u Mančesteru.

Hitna pomoć je pozvana u njegovu kuću nakon prijave da je 11-godišnji dečak napadnut.

Ovaj strašan napad se desio samo dva dana nakon sličnog napada, kada je staricu u Vorvikširu usmrtio šas koji se nalazi na listi zabranjenih rasa, dok se sunčala u svojoj bašti.

U najnovijem incidentu, hitna pomoć je stigla i pronašla dečaka u lošem stanju i odvezla ga u obližnju bolnicu.

Uhapšena je vlasnica psa (35), na licu mesta, pod sumnjom posedovanja opasnog psa koji je bio van njene kontrole.

Pas je oduzet vlasnici i nalazi se pod jakim nadzorom.

Nadzornik Nikola Vilijams iz mančesterske policije je rekla:

-Ovo je užasan napad koji je ostavio 11-godišnjeg dečaka sa ozbiljnim povredama, a njegova porodica je razumljivo neverovatno uznemirena onim što se dogodilo.

Razumem zabrinutost koju će incident ove prirode izazvati u široj zajednici, i želim da vas uverim da ćemo sprovesti opsežnu istragu o tome šta se dogodilo.

Ćerka takođe napadnuta u pokušaju da odbrani majku

Horor napad na baku u petak dogodio se dok je žena u svojim 70-im ležala na ležaljci kod kuće u Bedvortu u Vorvikširu. Ćerka žrtve, Anita Sing - očajnički je pokušala da se izbori sa životinjom dok je nasrnula na njenu majku, rekao je meštanin.

Ugrizena je dok je uzalud pokušavala da spase majku i kasnije je prebačena u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život. I ona i njen suprug građevinar - uhapšeni su zbog sumnje da su posedovali zabranjenu rasu pasa i posedovali psa koji je opasno izmakao kontroli. Obojica su pušteni iz policijskog pritvora.
 

Tagovi

Komentari (0)

Loading