TRUDNU ĐULIJU UBIO DEČKO, PA LJUBAVNICI POSLAO PORUKU DA JE "SLOBODAN ČOVEK" Jeziv zločin u Milanu
Foto: Shutterstock

Nakon što ih je danima obmanjivao, Alesandro Impagnatielo (30) rekao je policiji da je on ubio Đuliju Tramontano (29) i dva puta pokušao da spali njeno telo pre nego što ga je sakrio u napuštenom području u blizini njihovog doma u Milanu.

Đulija je bila u sedmom mesecu trudnoće, a njen nestanak je u nedelju 28. maja prijavio upravo njen dečko, koji je u početku tvrdio da ju je video ujutru pre nego što je otišao na posao, a kad se vratio kući, nije je tamo zatekao.

Pokrenuta je velika potraga, a Đulijina porodica objavila je apele na društvenim mrežama, rekavši da joj je potrebna hitna pomoć jer je bila trudna.

Italijanski mediji su preneli da je Đulija nedavno otkrila da njen dečko, koji je radio kao barmen u luksuznom baru u Milanu, ima paralelnu vezu sa svojom koleginicom. I njegova ljubavnica je takođe ostala trudna, ali je rešila da abortira.

Nakon nekoliko dana policijske istrage, Alesandro je u noći između srede i četvrtka priznao da je ubio Đuliju za vikend i otkrio je vlastima gde je sakrio njeno telo.

Trenutno se nalazi u zatvoru u centru Milana, a policiji je rekao da je Đuliju ubio nakon svađe.

Maloletnici prišli čoveku nasred ulice, pa mu oteli tirbicu s parama i dokumentima - Alo.rs

Nakon toga je priznao da je pokušao da spali njeno telo u kadi i to ponovo pokušao napolju u blizini njihove kuće, pre nego što je odlučio da ga sakrije.

Policija je otkrila da je, nakon što je ubio devojku i nerođenog sina, Alesandro poslao poruku svojoj ljubavnici da je "Đulija otišla" i da je on sad "slobodan čovek".

Takođe je tvrdio da beba nije bila njegova.

On je nakon ubistva hteo da se sastane sa ljubavnicom, koja je to odbila, i navodno nije bila svesna da je imao trudnu devojku.

Ansa prenosi da se on oko dva sata ujutru u nedelju pojavio ispred stana ljubavnice, ali ga ona nije pustila unutra.

Istražitelji veruju da je Đulija ubijena između 19 i 20.30 sati u subotu.

Tužilac tvrdi da je Alesandro na internetu pretraživao kako da ubije svoju devojku i reši se tela.

On je navodno i sa Đulijinog telefona poslao poruku njenoj prijateljici nakon zločina.

"Uzrujana sam. Idem da spavam", glasi poslednja poruka poslata s Đulijinog telefona. On je tada postao nedostupan.

Objavljeno je da su Đulija i druga žena s kojom je Impagnatielo bio u vezi, koje se nisu poznavale, bile u kontaktu i susrele su se kako bi razgovarale o tom čoveku i njegovom "psihičkom zlostavljanju".

U stanu su pronađeni tragovi krvi, a on je optužen za ubistvo prvog stepena.

Đulijina sestra Kjara Tramontano, koja je na društvenim mrežama delila apele u nadi da će pronaći Đuliju, jutros je objavila priču na Instagramu u kojoj zahvaljuje svima koji su pokušali da pomognu njenoj porodici.

"Hvala vam od srca, od razorene porodice, braće i sestara koji nisu imali priliku da drže vlastitog nećaka, roditelja koji nisu imali priliku da budu roditelji", napisala je Kjara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading