MILENA POKAZALA DA SE MOŽE BEZ DIORA I VALENTINA Elegantna, za inauguraciju odabrala haljinu u plavoj boji
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Kako su objavile podgoričke „Vijesti“, haljinu je kreirala Milena Đurđić, koja je bila zadužena i za odelo predsednika Milatovića.

Crnogorska dizajnerka je istakla da je kroz kreaciju za prvu damu želela da pošalje i određene poruke.

- Plava boja simbolizuje mudrost, inteligenciju, stabilnost, odanost i dubinu. To je sve ono što je vrlo bitno. Želela sam da na prvom predstavljanju predsednika i prve dame pošaljemo lepu poruku svetu - kaže Đurđić.

Ona je navela i da za događaje poput inauguracija nisu dozvoljene cipele s otvorenim prstima, duboki dekoltei, šljokičaste haljine. Muškarci bi, kako kaže, trebalo da nose tamna odela.

- Prvi put jedan domaći dizajner oblači predsednika i prvu damu, a to je veoma značajno. To će svetski mediji da prenesu, o tome će se pisati - kaže Đurđić.

Podsetimo, sada već bivša prva dama Crne Gore Lidija Đukanović poznata je po papreno skupom stilu odevanja, tako se na glasanju pojavila s torbom popularnog brenda „kristijan dior“, čija je cena u najjeftinijoj varijanti 2.400 dolara.

Ovaj brend joj je jedan od najdražih, te je, podsetimo, i u toku prethodne izborne kampanje u javnosti bilo zapaženo njeno pojavljivanje u „diorovim“ prsluku, koji košta oko 5.000 dolara.

Da voli luksuzne brendove, Lidija je pokazala i kada se sa suprugom pojavila na  krunisanju kralja Čarlsa. Naime, žuta svilena haljina modnog brenda „valentino“, koju je tom prilikom nosila, prema procenama košta neverovatnih 11.000 dolara, odnosno nešto manje od 10.000 evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading