PRVO IH JE UBILA, PA SE SMEJALA PRED POLICIJOM Ostali su zatečeni njenim ponašanjem
Foto: Alo/shutterstock

Do saobraćajne nesreće je došlo u Ilinoisu u Sjedinjenim Američkim Državama 10. aprila 2022. godine dok su Andrea i Pola prelazile ulicu.

Najbizarnije je to što se Stefani smejala prilikom alko-testa na kojem je utvrđeno da je imala tri puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno.

Ona je policajcima priznala da je popila tri votke, vodu i kanabis u tašni. Snimak alko-testa je objavljen početkom maja i na njemu se vidi kako se Stefani sve vreme smeje tokom testa. Policajac ju je u trenutku zamolio da prati vrh olovke očima, a ona je reagovala tako što je pomerala glavu napred-nazad.

Ona je u svoju odbranu rekla kako joj je veoma teško i smejala se. Na suđenju je izjavila da je prestala da pije i da je taj dan poslednji kada je okusila alkohol. Priznala je da je kriva za četiri krivična dela za vožnju pod uticajem alkohola i nesavesnu vožnju.

"Ne planiram da ikad više pijem. Želim da uradim nešto pozitivno, da govorim o ovome i upozorim druge na opasnost koja dolazi sa pićem. Žao mi je zbog svega, nikada više neću uraditi ništa slično", izjavila je Stefani Melgoza na suđenju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading