"ČUO SAM KAKO KLIZI PREMA MENI!" Jeziv snimak napada ajkule, na samo milimetar od sigurne smrti! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kad je Scott Haraguchi naumio da peca iz svog kajaka, mislio je da će ugodno provesti dan. Odveslao je oko dva kilometra od obale mesta Kualoa na Havajima. GoPro kamera na njegovoj kacigi ostala je uključena, pa je snimila one trenutke kad je Scott shvatio da pecanje iz kajaka tog dana možda nije bila najbolja ideja.

- Čuo sam šištanje koje je zvučalo kao da čamac bez motora ide prema meni. Podigao sam pogled i video tu veliku smeđu stvar. Pomislio sam da je to kornjača, ali onda me je udarila i shvatio da je to tigrasta ajkula - rekao je Haraguchi, piše 9News.

Uspio je da je otera, a onda je, što zaista zvuči neverovatno, mirno nastavio da peca. Očekivao bi čovek da se odmah vratio na kopno i da je prodao kajak, odlučan da nikad više ne ode na more. Od pecanja ribe ne odustaje, ali je odlučio da će ubuduće uvek voditi partnera sa sobom.

Kad je došao kući, shvatio je da je kamera uključena, pa je pogledao snimak. Tada je shvatio koliko je ozbiljno ono što se dogodilo. Rekao je kako nije siguran šta je ajkulu navelo da krene na njega, ali je video nešto što je ličilo na ranjunu foku, pa je zaključio kako je velika životinja zamenila njegov kajak za plen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading