NAPADAČ UBIJEN, RANJENA TRI POLICAJCA Pucnjava u Los Anđelesu (FOTO)
Foto: Alo/Tanjug

Policajci su intervenisali u Linkoln Hajtsu, u sredu oko 16.30 po lokalnom vremenu, a pucnjava je prijavljena oko dva sata kasnije, saopštila je policija Los Anđelesa, prenosi "CBS njuz". Kako je navedeno, ranjeni policajci su hospitalizovani i u stabilnom su stanju. Do incidenta je došlo kada su policajci tražili lice koje je na uslovnoj slobodi zbog nepoznatog krivičnog dela i pokušali da ga privedu, ali on je pobegao iz kuće i sakrio se u pomoćni objekat odakle je pucao na policajce i ranio trojicu.

Policajci su uzvratili vatru i povukli se, a kasnije su specijalne policijske snage ušle u objekat i utvrdile da je osumnjičeni mrtav. U jednom trenutku, tokom policijske akcije, na snazi je bilo upozorenje za područje celog grada, a stanovnici susednih objekata evakisani su iz svojih domova dok je sukob bio u toku, a ostalima u okolini savetovano je da ostanu unutra i zaključaju svoja vrata, prenosi američki portal.

 

 

Gradonačelnica Los Anđelesa Karen Bas izjavila je, povodom ovog incidenta, da je policija u tom gradu svaki dan u opasnosti. "Večeras smo se podsetili da je ta opasnost veoma realna", rekla je Bas na konferenciji za novinare.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading