ČULA JE ČUDNU BUKU KOD DECE U SOBI, PA JE REŠILA DA POGLEDAK SNIMAK Nije verovala kada je videla šta se nalazi unutra (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Kira Henriksen (18) iz SAD je je vikala na decu usred noći jer je mislila da prave haos u sobi, ali je onda pogledala snimak kamere iz njihove sobe i prestravila se. Naime, izgleda kao da je kutiju sa igračkama  oborila neka nevidljiva sila, jer su deca u tom trenutku spavala.

Ova maćeha troje male dece iz Jute gledala je kako oni mirno spavaju u istom krevetu, kada je iznenada kutija sa lego kockicama pala sa police i prepala ih. Jedan dečak se od straha zavukao ispod pokrivača.

Kira je utrčala da sazna odakle dolazi buka i pronašla lego razbacan po podu i pretpostavila da se sedmogodišnji Dejvid igrao sa njima. Izdrala se na njega iako je tvrdio da nije ustao iz kreveta da bi zatim, kako kaže, proverila snimak i svom partneru Entoniju pokazala “dokaz nečeg natprirodnog”.

-Bilo je oko 20 časova, deca su upravo otišla u krevet i tek su zaspala. Bila sam u svojoj sobi i čula sam izuzetno glasnu buku, pa sam ušla, a lego je bio svuda – rekla je ona za Dejli mejl.

Kira kaže da se Dejvid prepao i skočio, a onda se kleo da ništa nije dirao.

– To je teška kutija, da je pala sama od sebe, pala bi pre nekoliko sati, da je bila na ivici. To me zbunjuje – rekla je devojka, dodavši da je kutija bila na sredini police i da nije bilo nikakvog zemljotresa.

Njen dečko Entoni je ipak skeptičan i kaže da je ovo počelo da se dešava tek posle Kirinog useljenja.

– Nije bilo čudnih incidenata dok se Kira nije uselila. Bio sam zbunjen kada sam video snimak. Ne verujem baš u natprirodno, teško je reći. Verujem u anđele, ali ne mislim da su na Zemlji. Mislim da postoji neko drugo objašnjenje za pad lega, ili je jednostavno gurnut. Zašto, ili šta ga je gurnulo, to nemam pojma – rekao je Entoni.

Video se pojavio na društvenim mrežama uz podeljene reakcije. Nekoliko ljudi je u komentarima navelo da je to lako moglo da se izvede najlonom za pecanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading